top of page
  • Снимка на автораCrazyR

GWENT спасява геймър от наръгване с нож

При игрите с карти голяма роля играе късмета, но в сегашната ни история карти за игра и късмет се срещат по много неочакван начин.


Gwent Saves Lives

Reddit потрибител на име AntonRauch наскоро сподели доста шокираща история в subreddit-а r/witcher. Той описва как тесте за Gwent играта го спасила от наръгване с нож. Gwent e играта с карти от вселената на “The Witcher” и тя може да се играе във онлайн пространството, но и се продават физически версии на играта. Точно новозакупено тесте за Gwent е фокусът на историята ни.


AntonRauch се прибирал вкъщи, след като закупил тесте за Gwent и бил нападнат от непознат в тясна уличка. При нападението били разменени юмруци и нападелят избягал, а AntonRauch успешно се прибрал вкъщи. Но у тях забелязал нещо шокиращо като се погледнал в огледалото – нож стърчал от стомаха му. Звучи страшно, но за щастие ножа се е забил в кутията с Gwent картии и не стигнал до тялото на Антон.

AntonRauch споделя по-късно снимки, на които се вижда ясно мястото на пробождане.В скобите в заглавието на ъпдейта му е написал “Нормален ден в Русия“. На играча на карти му няма нищо, но в Гералт (който е централна фигура върху опаковката на кутията) се е забило острието на нападателя и по този начин изглежда сякаш вещера се е жертвал за AntonRauch. Под поста в Reddit редица потребители са изразили своята подкрепа и радост от положителната развръзка на случката.


На това му се вика КЪСМЕТ!

459 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page