top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Gwent: Rogue Mage е вече на пазара

CD Projekt Red пусна още единo заглавие в своята поредица от игри The Witcher. Студиото пусна Gwent: Rogue Mage като разширение за един играч за Gwent, но се продава отделно. Излизаза компютър, iOS и Android за $10.

 
Gwent
 

Rogue Mage беше обявена по-рано тази година под работното заглавие Project Golden Nekker. Действието се развива стотици години преди раждането на главния герой на Witcher - Гералт от Ривия. Ще играете като магьосника Алзур, който се опитва да създаде първия вещер, за да защити човечеството от атаката на чудовища.

Не навлизайте в това, очаквайки много подробности, които ще играят роля в следващата основна игра на Witcher.


Въпреки че имаме история, която да разкажем за манията на Алзур да създаде първия witcher, ние не третираме това разширение като официално допълнение към The Witcher. Надяваме се, че играчите ще получат достатъчно потапяне, за да допълнят формулата за игра на първо място, но не очакваме историята да бъде основната причина играчите да оценят тази версия.

, каза директорът на играта Vladimir Tortsov пред IGN

Играта е roguelike deckbuilder. Ще се движите около процедурно генерирана карта и ще участвате в битки с карти, базирани на механика от оригиналния Gwent. Ще можете да надграждате армията си, като събирате повече карти и екипировка. Има и десетки модификатори на трудност.


Торцов казва, че вероятно ще отнеме около 30 часа, за да се направи и намери всичко в Rogue Mage, което е предназначено за сесии на игра, които отнемат до един час. Играта може да се играе изцяло офлайн, въпреки че има онлайн функции като класации и cross-saves, така че можете да продължите да играете там, от където сте спрели на другите устройства.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

29 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page