top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Спират да се продават хакове за Battlefied 2042, защото "играта умира"!

Коригирането на техническите проблеми с Battlefield 2042 е фокуса на разработчика DICE и издателя EA, въпреки че изглежда, че играчите вече преминават към други игри, въпреки усилията на екипа. Според статистиката на Steam, Battlefield V и Battlefield I се наблюдава покачване на броя на техните играчи напоследък. А вече дори продавачите на хакове не намират смисъл да продава, защото според тях "играта умира".

 
Battlefied 2042
 

Инсайдерът в индустрията Tom Henderson, който беше близо до разработчиците на Battlefield 2042, сподели екранна снимка от разработчик на софтуер за измама, заявявайки, че те ще преустановят услугите си. Това се дължи на „продължаващия проблем с производителността на играта, който засяга хаковете и че повечето хора вече не използват абонамента си, тъй като играта умира“. Тези, които все още имат абонамент, пак ще могат да ги използват, но няма да има възможност за подновяване на софтуера специално за Battlefield 2042.


Някак си е комично, че създателите на хакове са хвърлили кърпата. И е трагично, че хората, които не играят правилно играта, дори са загубили ентусиазма си за игра.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

86 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page