top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Halo поредицата продала 81 милиона копия

Halo Infinite все още не е излязла на пазара. Това се очаква да се случи през декември, но въпреки това, популярният sci-fi франчайз е продал огромно количества копия.


Halo Sold Over 81 Million Copies

Microsoft сподели, че Halo франчайза успя да продаде 81 милиона копия от дебютирането му досега, като най-голямата част е Halo 5: Guardians. Компанията не сподели всяка игра колко е продала, но личи колко огромно име е Halo. Call of Duty франчайза е продала над 400 милиона копия, а GTA - 355 милиона, но имайте предвид, че имат версии за различни конзоли, а Halo е ексклузивен за Xbox и PC . Microsoft обяви, че Halo е спечелила 6 милиарда долара от продажби на продукти в световен мащаб, като най-вероятно главно от мърчандайз.


Halo: The Master Chief Collection е играна от над 3 милиона играчи на Xbox и PC по време на първата седмица. Играта претърпя доста лошо начало, но 343 Industries успя да я поддържа редовно и смята да продължи, дори и когато излезе Halo Infinite. Очаква се новата част от sci-fi поредицата да е поредния огромен хит за Microsoft, особено след успешното начало на Forza Horizon 5.


Все още очакваме Halo сериала, който би трябвало да излезе по някое време през 2022г.
22 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page