top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Мултиплейърът на Halo Infinite може да получава „сезонно сюжетно съдържаниe“

В момента Halo Infinite разполага е free-to-play мултиплейър игра и има отделна платена кампания, но сега изглежда, че разработчикът 343 Industries внася „Сезонно сюжетно съдържание“ и в онлайн частта на играта.

 
Halo Infinite
 

Докато Halo Infinite е една от най-добрите FPS игри, пуснати миналата година, има голяма разлика между изживяванията за един играч и мултиплейърът. Докато кампанията е изцяло фокусирана върху разказа, мултиплейърът е изцяло базиран на PvP-то.


343 Industries по-рано говори за промени, идващи в мултиплейъра на Halo Infinite през сезон 2 и след него, но сега екипът очевидно планира да добави и сюжетни режими. Според нова обява за работа за главен сценарист за Halo Infinite, 343 търси да назначи някой, който „да създаде изключително иновативно и ангажиращо, серийно разказно съдържание за безплатната част на Halo Infinite“. Това би включвало писане на „всичко от кинематографични сценарии до листове с герои за кастинг до диалог."

Това „Сезонно сюжетно съдържание“, което 343 иска да предостави, ще използва „съществуващите знания за Halo“, като същевременно добави „вълнуващи нови глави за по-голямата история“. Това напомня за отличните кооперативни мисии на Halo 4 Spartan Ops, които бяха извън основната кампания, но бяха силно фокусирани върху знанията и дори включваха CGI интро.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page