top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Телевизионният сериал Halo вече е подновен за втори сезон

Halo беше подновен за втори сезон преди премиерата.

 
Halo TV Series
 

На презентацията на ViacomCBS Investor Day, Paramount+ обяви, че Halo, екшън сериал, базиран на франчайза на видеоигрите, е подновен за втори сезон преди премиерата на 24 март.


В допълнение, David Wiener (Brave New World) ще се присъедини към вторият сезон като шоурънър и изпълнителен продуцент, поемайки поста от Steven Kane и Kyle Killen. Очакваше се и двамата шоурънъри да напуснат след първият сезон.

В Halo участват Pablo Schreiber като Master Chief и Natascha McElhone като Dr. Halsey, която създаде програмата за супер-войници на Sparta. Jen Taylor, която озвучава AI програмата Cortana в игрите, ще повтори ролята си в сериала.


Подобно на игрите, Halo ще обхваща войната между човечеството и религиозна извънземна раса, известна като Covenant. Телевизионният сериал обаче няма да следва канона, изложен от видеоигрите, а вместо това начертава собствената си „Halo Silver Timeline“ като начин за защита на игрите от промените в телевизионната история.


Halo е обширна възможност за изграждане на света за Paramount+ и ние сме развълнувани да дадем на феновете втори сезон, който да очакваме с нетърпение, преди да стартираме поредицата следващият месец. Halo ще достави тръпка както за феновете на играта, така и за негеймърите, тъй като обвързва зашеметяващи визуализации с по-задълбочен поглед върху личните истории зад тези емблематични герои

казва главният програмен директор на Paramount+ Tanya Giles.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download362 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page