top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Геймъри! Защитете скъпоценните си сухожилия с настолен масажор за ръце

Ето нещо за геймъра, който има всичко: настолен масажор за ръце, който може да се използва за премахване на умората и болките в ръцете ви, като същевременно ви поддържа в топ форма.

 
Hand Massager Bauhütte
 

Създадено от японските производители на хардуер и периферия за игри, Bauhütte, устройството използва 15 нагрети въздушни възглавници, за да симулира усещането за истински масаж. Bauhütte препоръчва да използвате масажора преди игра, за да загреете ръцете си, по време на почивките за подобряване на кръвообращението и след като приключите за да премахнете сковаността на уморените ви пръсти.

Hand Massager Bauhütte

Режимът „шиацу“ ще разтрива дланите ви със силен натиск, докато режимът „напръстник“ ще дърпа и разтяга всеки пръст един по един.

Hand Massager Bauhütte

Устройството е забавна малка измишльотина и не толкова голяма иновация. Можете да намерите десетки подобни артикули онлайн като потърсите „електрически масажор за ръце“, въпреки че Bauhütte е със стилна матова черна повърхност, за да се хареса на целевата аудитория. Устройството се съчетава добре с други такива на компанията SkyMall, включително отопляем матрак и преносим масажор за крака.

Hand Massager Bauhütte

Hand Massager Bauhütte

Масажорът се предлага само в Япония, към този момент, за около 150 долара, но Amazon има куп такива устройства, ако усетите, че имате нужда от нещо подобно.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


247 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page