top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Разработва се сериал по книгите за Хари Потър

Започва продукцията на телевизионният сериал за Хари Потър в Max, стрийминг услугата, известна до днес като HBO Max. Главният изпълнителен директор на Warner Bros Discovery, David Zaslav, обяви новата услуга, която съчетава оригиналния HBO Max с Discovery+.

 
Harry Potter
 

Франчайза, базиран на всичките седем книги от поредицата, публикувани между 1997 и 2007 г., ще се превърне в "десетгодишен сериал, продуциран със същото епично майсторство, любов и грижа, с които е известен този глобален франчайз.


Сериалът ще включва нов актьорски състав, който ще води ново поколение фендъм, пълен с фантастични детайли, обичани герои и драматични места, които феновете на Хари Потър обичат вече повече от 25 години. Всеки сезон ще бъде автентичен спрямо оригиналните книги и ще представя Хари Потър и невероятните му приключения на нови зрители по целия свят, докато оригиналните, класически и обичани филми ще останат в основата на франчайза и ще бъдат достъпни за гледане.

, се казва в изявление на новобрандирания Max.


Rowling ще бъде изпълнителен продуцент на поредицата, заедно с Neil Blair и Ruth Kenley-Letts. David Heyman, който е изпълнителен продуцент на всичките осем игрални филма за Хари Потър, също води преговори за изпълнителен продуцент.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

16 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page