top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Harvest Moon: The Winds Of Anthos ще стартира през лятото на 2023

Ново заглавие на Harvest Moon, The Winds of Anthos, ще пристигне през лятото на 2023 г. Платформите все още не са обявени.

 
Harvest Moon: The Winds Of Anthos
 

Подробностите за предстоящата игра все още са оскъдни, но съобщението за пресата казва, че играта празнува 25-ата годишнина на Harvest Moon, като "предлага нови функции, като същевременно запазва основните, които направиха поредицата толкова популярна." С други думи, вие все още ще се занимавате със земеделие, но можете да правите и други неща!


Изданието включва и някои подробности за историята. Земята на Anthos, Harvest Sprites защитават хората и природата, както и служат на Богинята на реколтата. 20 години преди началото на играта, вулканичният регион на земята изригна. Богинята и нейните слуги защитиха селата от изригването, но опустошението остави всеки град изолиран от другия. Преди да заспи, Богинята на реколтата поставила писмо и магически ключ в бутилка и ги изпратила през океана. Предполага се, че играчът ще вземе тази бутилка и ще обедини отново разбития свят, отчасти чрез земеделие и отглеждане на животни.


Още през 2012 г. Marvelous се разделиха с Natsume. Marvelous продължи да създава игри със симулатори на земеделие под псевдонима Story of Seasons, докато Natsume пусна нови Harvest Moon игри. Последната игра Harvest Moon беше One World, която предлагаше по-базиран на изследване поглед към поредицата. Следващата игра Story of Seasons ще бъде римейк на A Wonderful Life, първоначално пусната като Harvest Moon заглавие.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК


14 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page