top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Следващият експанжън на Hearthstone излиза на 12 април!

Следващия експанжън на Hearthstone е експедиция. Voyage to the Sunken City ще стартира на 12 април, като въведе смяната на основния комплект, както и въвеждане на нов тип миньон и няколко ключови механики, които ще видим през следващата година.

 
Voyage to the Sunken City
 

Voyage to the Sunken City ще добави още 135 нови карти към играта за изграждане на тестета, включително новия тип миньон Naga. Naga ще се превърне в друго постоянно допълнение към Hearthstone като Elementals и Quillboar, а тези нови миньони са фокусирани върху предоставянето на бонуси за използване на магии, докато са във вашата ръка.


Не една, а две нови ключови неща ще бъдат въведени в разширението. Dredge ще ви позволи да разгледате долните три карти на вашето тесте и да изберете една, която да вземете в ръката си. Твърди се, че това се съчетава с новите карти на Azsharan, които ще изпращат мощни карти „Sunken“ до дъното на тестето ви, така че можете да издълбаете някакво съкровище. Другото ключово нещо е, Colossal, синергизира карти, означаващи допълнителни придатъци, за да направи гигантски звяр твърде голям за една карта.


Вече са налични предварителни покупки за Voyage to the Sunken City. Мега пакетът включва 80 пакета Sunken City, пет златни пакета, две произволни легендарни карти, облик на герой - Queen Azshara Mage и гръб на картата, пет пакета Mercenaries и бонуси.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

19 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page