top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Hello Games поставя „последните щрихи“ на Switch версията на No Man’s Sky

No Man’s Sky може да е на 6 години, но това не означава, че играта е забравена. Тя беше пусната на Xbox One през 2018 г., 2 години след като беше пусната на компютър. Играта в крайна сметка беше пусната на PlayStation 5 и Xbox Series X/S през 2020 г.

 
No Man’s Sky
 

Въпреки това версията на Nintendo Switch беше обявена само преди няколко месеца. В момента е планирано да стартира в средата на 2022 г. Тази времева рамка обаче се приближава много, а напоследък няма много актуализации. Това се промени по-рано днес, когато разработчикът Hello Games потвърди в съобщение за пресата, че „останалата част от нашия малък екип работи усилено, поставяйки последните щрихи, наред с други неща, върху версията за Nintendo Switch и някои големи предстоящи актуализации“.


Когато No Man’s Sky стартира на Nintendo Switch, тя ще бъде с всичките 20 основни актуализации, излезли през годините, включително най-новите - Sentinel и Outlaws.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

26 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page