top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Hello Neighbor 2 идва за PS4 и PS5 (видео)

Hello Neighbor 2 ще излезе на PS4 и PS5, като идва на платформите на Sony по-късно тази година.

 
Hello Neighbor 2
 

Бета версията също беше потвърдена и ще се проведе на 7 април 2022 г. Hello Neighbor 2 вече е готова за предварителна поръчка. Тези, които закупят копие ще им се гарантира достъп до бета версията.


От това, което издателят tinyBuild показа на продължението, то значително е по-богато на съдържание от оригиналният Hello Neighbor, който излезе през 2017 г. Оформяйки се като семейна игра на ужасите, тя се похвали с безмилостно страховита атмосфера, докато се опитвате да се промъкнете в къщата на съседа си.

Мустакатият злодей се завръща в Hello Neighbor 2 заедно с нов състав от подобни зловещи роднини, които изглежда крият тъмни тайни зад белите си огради. Децата са изчезнали в Raven Brooks, включително главните герои в оригиналната игра, като играчите влизат в ролята на любопитният журналист Quentin.


В това стелт хорър заглавие от първо лице ще се опитате да съберете улики и да решите пъзели, докато разгръщате по-широките конспирации на играта.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download53 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page