top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Хенри Кавил излиза от обувките на The Witcher!

Актьорът зад Гералт от Ривия, Хенри Кавил, ще напусне актьорския състав на популярния сериал The Witcher след сезон 3, според официалния Twitter акаунт на продукцията. Кавил до голяма степен беше лицето на шоуто до този конкретен момент.

 
Henry Cavil The Witcher
 

Официално е! Вещерът се завръща за сезон 4 и Хенри Кавил ще предаде мечовете си на Лиам Хемсуърт, който ще бъде новия Гералт от Ривия след сезон 3. Добре дошъл в семейството на Вещерите, Лиам Хемсуърт

tweet-на акаунтът в социалната мрежа.


Изявлението идва на фона на новината, че Netflix ще поднови сериала за четвърти сезон. Докато точната дата на премиерата все още не е потвърдена, сезон 3 на The Witcher е планиран да бъде излъчен следващата година, най-вероятно през лятото.


Пътуването ми като Гералт от Ривия беше изпълнено както с чудовища, така и с приключения, и уви, ще оставя медальона и мечовете си за Сезон 4. На мое място, фантастичният г-н Лиъм Хемсуърт ще поеме мантията на белия вълк. Както при най-великите литературни герои, предавам факела с благоговение за времето прекарано в въплъщение на Гералт и ентусиазъм за това да видя как Лиам гледа на този най-очарователен герой. Лиъм, добри господине, този герой има такава прекрасна дълбочина, наслади се и се гмурни дълбоко, за да видиш какво можеш да намериш.

, коментира Кавил за промяната.


Хемсуърт също каза няколко думи за тази смяна на караула: Като фен на The Witcher, аз се радвам на възможността да играя Гералт от Ривия.Хенри Кавил беше невероятен и за мен е чест, че той ми подаде юздите и ми позволи да поема ролята на белия вълк за следващата глава от неговото приключение. Хенри, аз съм ти фен от години и бях вдъхновен от това, което допринесе на този герой. Наистина съм много развълнуван да стъпя в света на The Witcher.

Хемсуърт е опитен австралийски актьор, известен най-вече с ролята на Josh Taylor в сапунката „Neighbors“ и Маркъс в телевизионния сериал „The Elephant Princess“. Хемсуърт участва като Will Blakelee в „The Last Song“, Gale Hawthorne в „The Hunger Games“ и Jake Morrison във филма „Independence Day: Resurgence".


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Game Club

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

130 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page