top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Henry Cavill няма да се завърне като Супермен

Henry Cavill потвърди, че няма да се завърне като Супермен. Новината идва след като ръководителят на DC Studios James Gunn обяви, че се придвижват напред нов филм за Супермен.

 
Henry Cavill Superman
 

Cavill сподели изявление в Instagram, потвърждавайки новината.

Току-що имах среща с James Gunn и Peter Safran, и това е тъжна новина за всички, В края на краищата няма да се завърна като Супермен. След като ми казаха от студиото да обявя завръщането си през октомври, тази новина не е от най-лесните, но това е животът. Смяната на караула е нещо, което се случва. Уважавам това. Джеймс и Питър имат вселена за изграждане. Пожелавам на тях и на всички, които участват в новата вселена, късмет и богатство.

, написа той.

Cavill продължи да благодари на тези, с които е работил, както и на феновете на героя. „За тези, които са били до мен от години... можем да скърбим за малко, но след това трябва да си спомним... Супермен все още е наоколо“.

Gunn разясни новините, потвърждавайки, че планират да поемат Супермен в нова посока:

Peter и аз имаме готов план за DC, за който не бихме могли да бъдем по-развълнуващи. Ще можем да споделим вълнуваща информация за нашите първи проекти в началото на новата година. Сред тези в списъка е Супермен. В началните етапи нашата история ще се фокусира върху по-ранна част от живота на Супермен, така че героят няма да се играе от Henry Cavill.

Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

7 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page