top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ето какви нови фукции и подобрения ще има в The Last Of Us Part 1

Римейкът - The Last of Us Part 1 подобрява визуалните, аудио и бойните функции на PS5 и включва настройки за достъпност и режими за скорост.

 
The Last Of Us Part 1
 

Нова демонстрация на геймплей на римейка на The last of us Part 1 даде на играчите представа за подобрените визуални ефекти, както и нови допълнения. Naughty Dog се счита за водещ разработчик на игри, откакто екшън-приключенската игра излезе през 2013 г. TLOU е омагьосваща апокалиптична история, пълна със зашеметяващи изпълнения и красива графика, и мнозина са развълнувани да видят историята, преработена за настоящите конзоли.


Това няма да е първият път, когато The last of Us има подобрения, откакто беше ремастерирана за PlayStation 4 през 2014 г. Подобно на оригиналната игра, ремастерираната версия получи похвали за своята графика и повишена скорост на кадрите. Опитите за развитие на потапяне с въвеждането на фото режим и корекциите на контролите за задействане на DualShock 4 също бяха успешни. Към днешна дата запомнящите се сцени на TLOU Remastered я правят една от най-продаваните игри за PlayStation 4 и е любима сред феновете на ролевите игри и хорърите. След успеха на TLOU, Naughty Dog продължи да подобрява графиките в своите заглавия Uncharted: A Thief's End и The last of Us Part 2, поддържайки феновете на двата франчайза развълнувани от предстоящия римейк на TLOU и какво би могло да бъде възможно за любимия история.TLOU Part 1 Remake е описан от Sony PlayStation като изцяло ново изживяване. Заглавието ще бъде пуснато ексклузивно за PS5, точно както TLOU Remastered направи за PS4. Благодарение на SSD-то на конзолата PS5, играчите могат да очакват безпроблемно време за зареждане. В допълнение, Naughty Dog обещава на играчите серия от визуални подобрения. Играта е преработенаот нулата с помощта на най-новата технология на PS5 двигателя, за да създаде по-реалистично осветление, среда и лицеви анимации, които точно преработват оригиналните движения от TLOU.


Освен това, ново демонстрационно видео на геймплея в YouTube канала на PlayStation даде на феновете представа за някои подобрения на цялостното изживяване, включително използване на хаптичната обратна връзка на PS5 DualSense за подобряване на потапянето. Всяко оръжие в играта има собствена тактилна обратна връзка, за да вдъхне живот на битките. В допълнение, играчите могат да очакват други хаптични усещания в играта. Друго подобрение са адаптивни тригери, като динамично съпротивление на спусъка за опъване на лък или усещане за откат при стрелба с пистолет.


За да направи света от The Last of Us още по-ужасяващ, Naughty Dog също обяви режим Permadeath и скоростен режим за TLOU 1 Recreate. В допълнение, римейкът ще има 3D аудио с помощта на Tempest 3D Audio Tech. По-богатите звукови пейзажи и по-интуитивните срещи ще потопят играча в обстановката. Например тези в стелт секцията ще чуят къде дебнат Clicker-ите. Въпреки това, за да изпита това, играчът се нуждае от съвместими слушалки или телевизионни високоговорители. Също така беше обявено, че ще бъдат разработени повече бойни срещи, AI и спътници. Спътниците ще бъдат по-наясно къде е играчът и линията на видимост на враговете, което може да подобри изживяването на играча.


Най-добрата функция за TLOU 1 Remake ще бъдат разширените опции за достъпност, като тези в TLOU 2. Те включват аудио описания и висококонтрастни дисплеи, позволяващи The Last of Us Part 1 да бъде достъпна за много по-широка аудитория.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

208 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page