top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ето как може да вземете безплатен скин във Fortnite!

Ако не обичате да купувате скинове по време на игра, тогава вероятно няма да имате нищо против да получите безплатeн пакет със скън във Fortnite!

 
Volcano Assassin Fortnite
 

От днес играчите на Fortnite ще имат шанса да спечелят скин, включващ екипировка, кирка и обвивка за оръжие - безплатно, но за ограничено време.


На първо място, тази безплатна оферта е достъпна само за PC. Все още предстои да се види дали конзолните геймъри ще получат подобна оферта в бъдеще или не, но засега можете да заявите този пакет само чрез Epic Games Launcher.


Всичко, което трябва да направите, е да стартирате Epic Games Launcher и да играете Fortnite. Веднага след като влезете в играта, можете да се отправите към Item Shop и да получите безплатно пакета Volcano Ash-sassin.


Тази оферта ще бъде налична до 16 юни. Имайте предвид, че ако не можете да видите пакета във вашия магазин за артикули, това вероятно означава, че трябва да проверите отново няколко часа по-късно, докато Epic Games активира офертата.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download169 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page