top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Hideo Kojima работи по 2 нови игри, като едната е „голямо заглавие“

След големият си първи самостоятелен проект Death Stranding, легендарният режисьор на видеоигри Hideo Kojima работи по не един, а два нови проекта за игри, като единият обеща да бъде „голямо заглавие.“ Въпреки че подробностите са оскъдни, това доведе до силен интерес. На всички е интересно да се спекулира какви са следващите планове на Kojima за бъдещето.

 
Kojima Productions
 

Информацията идва от Famitsu, в статия, събираща стремежите на различни японски разработчици на видеоигри за 2022 г. Hideo Kojima споменава в раздела стремежите си:

Търсене на ново поколение система за разработка, възвръщане на гъвкавия и комуникативен, бърз продукционен ритъм преди Corona като студио.

Голямо заглавие и ново предизвикателно заглавие. Освен това бихме искали да имаме година, в която ще направим крачка напред в медиите, които са различни от игрите, към близкото бъдеще, където границите на забавлението ще изчезнат.

Годината, в която развлекателната индустрия със сигурност ще се промени със стрийминга. Промяната на предоставената форма ще окаже голямо влияние върху самата работа и бизнес метода. Това ще бъде година, в която тези промени могат да се видят ясно.

Въз основа на всичко, което той сподели, изглежда, че Kojima като разработчик също е много заинтересован от стрийминга, което може да означава, че може да го видим като някаква негова форма за следващите му проекти. Каквото и да бъде в крайна сметка, няма съмнение, че тази нова игра от Hideo Kojima ще генерира много шум от геймърите на различните платформи.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


96 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page