top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Hogwarts Legacy излиза в началото на 2022г.

Hogwarts Legacy е сред най-очакваните игри през следващата година. Тя трябваше да излезе през 2021-ва, но през януари Avalanche взеха трудното решение и прецениха да я отложат и да си дадат повече време да я доусъвършенстват.


Hogwarts Legacy Release Date Leaked Online

Въпреки че все още Avalanche и Warner. Bros не са обявили официална дата на излизане, нов лийк на Nvidia GeForce Now посочва кога геймърите да очакват RPG заглавието, както и още други предстоящи игри.


Ако тази информация се окаже вярна, то Hogwarts Legacy ще излезе на 8-ми март. Очакваме през декември да научим повече за дългоочакваното заглавие, така че не бихме се изненадали да чуем нещо ново за Hogwarts Legacy по време на The Game Awards.


Интересното на този лийк е, че виждаме игри като The Elder Scrolls VI , Crysis 4 и Mortal Kombat 12. Предишното изтичане на информация на Nvidia GeForce Now позна за PC версията на God of War, както и за Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition. Така че има огромна вероятност голяма част от тези заглавия да се появят на посочените дати. Да стискаме палци!
256 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page