top of page

Hogwarts Legacy счупи рекорд

В може би не толкова изненадващ обрат на събитията, Hogwarts Legacy счупи рекорда на Twitch за най-висок пик на едновременна гледаемост за заглавие за един играч. Достигна 1,3 милиона зрители, според Insider Gaming.

 
Hogwarts Legacy
 

Според сайта за събиране на данни TwitchTracker, предишният рекорд се държеше от изключително успешното заглавие от 2020 Cyberpunk 2077, което достигна своя връх от 1,14 милиона зрители. Тези числа са особено впечатляващи за заглавия за един играч. Няколко игри за мултиплейър достигнаха по-високи върхове, като League of Legends с над 3 милиона, но те обикновено идват от огромни турнирнири, които се натрупват със седмици.


Има няколко фактора, които несъмнено са помогнали за привличането на това огромно количество внимание. Първо, Hogwarts Legacy прилага вече много разпространената стратегия Twitch Drop. Като свържете вашия акаунт в WB Games с вашия акаунт в Twitch, вие получавате уникална козметика за всеки 30 минути, които прекарвате в гледане Hogwarts Legacy. Има общо четири козметични продукта.

Друга вероятна причина за рекордните числа на играта е, че тя технически все още не е излязла. Hogwarts Legacy избра стратегия за добавяне на 72-часов бонус за ранен достъп към луксозното издание на играта, така че тези, които са готови да похарчат 160 лева, могат да играят играта. Вероятно има по-голям брой играчи, които гледат сега, отколкото би имало, ако играта излезе нормално, тъй като значителна част от зрителите вероятно просто ще играят играта вместо да гледат стрийм.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

60 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page