top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Показаха колекционерското издание на Hogwarts Legacy

Видеоклип с разопаковане на Hogwarts Legacy Collector's Edition показва „реалистична“ пръчка, която се носи над книга, но някои фенове са шокирани от предполагаемата цена от $300.

Hogwarts Legacy

Въпреки че не е потвърдена цена за това специално издание на играта, информация от търговеца EB Games в Австралия, заедно с някои потвърждения от Мениджъра на общността на Avalanche Software Chandler Wood предполагат, че $300 ще бъде действителната цена.


Според австралийския уебсайт на EB Games, Hogwarts Legacy Collector's Edition ще струва $499,95 AUS, което се превръща в приблизително $350 USD. Въпреки това Wood заяви в tweet, че това „ценообразуване не е правилно“, тъй като Австралия е различен регион и има специфични данъци, свързани с видеоигрите. След това той отговори в отделен tweet, като каза, че „ценообразуването е правилно“ във връзка със статия на GamesRadar, в която се посочва, че Collector’s Edition ще струва $289 за PC и $300 за PS5 и Xbox Series X.


Във всеки случай някои фенове в Twitter, които отговарят на видеото, са разочаровани от предполагаемата цена от $300. Най-харесваните отговори казват, че е твърде скъпо или, както публикувания по-горе tweet, че е трябвало да съдържа саундтрак, артбук или нещо друго. Несъмнено е страхотно пръчката да бъде поставена на рафт за книги, но въпреки това е скъпа.


Другите основни разлики между Collector's Edition и Digital Deluxe Edition за $80 са, че Collector's Edition-на се предлага с кутия с някои фантастично произведение на изкуството, стийлбук и няколко отключващи се елементи в играта като Kelpie Robe и Dark Arts Garnison Hat. Така че изглежда, че по-голямата част от разликата от почти $200 отива за "летящата" пръчка.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

288 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page