top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Слух: Hogwarts Legacy може да бъде отложена за 2023.

През годините е имало много видеоигри за Хари Потър, но нито една не е била толкова амбициозна като предстоящата игра - Hogwarts Legacy. Hogwarts Legacy е голяма бюджетна екшън ролева игра, която се развива във вселената на Хари Потър. Тя дава на играчите възможността да създадат свой собствен магьосник и да посещават класове в Hogwarts. Това е концепция за игра-мечта за много фенове.

 
Hogwarts Legacy
 

Имаше момент, когато се очакваше премиерната датата на Hogwarts Legacy да бъде през 2021 г. Тогава Warner Bros. Interactive обявиха, че отлагат играта за неопределен период от време. Не е имало никакви официални съобщения оттогава и изглежда, че може да има причина за това. Според Colin Moriarty от подкаста Sacred Symbols, Hogwarts Legacy може много да бъде отложенa. Този път за 2023 г.


Moriarty сподели, че е чул, че Hogwarts Legacy може да не излезе през 2022 г., както се очаква. Той добави, че играта може да е „има проблеми“, което не вещае добро за феновете на Хари Потър, които очакваха с нетърпение да я играят през 2022 г. Но преди феновете да станат твърде разтревожени от доклада на Moriarty, най-добре е да изчакат официално съобщение, от разработчика.
Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

133 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page