top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Скоро ще има нов трейлър зa Hogwarts Legacy?

Слуховете за обявяване на официална премиерна дата този месец се носят от известно време. Имаше някои съмнения относно това кога ще се проведе събитието PlayStation State of Play, тъй като беше разкрито, че Sony може да го е отложила поради текущите събития в света. Въпреки това изглежда, че PlayStation най-накрая реши да изпълни плановете си и да организира събитие още тази седмица.

 
Hogwarts Legacy
 

Според инсайдер от индустрията Accngt, тази седмица може да получим нов трейлър на Hogwarts Legacy. Това всъщност беше потвърдено от Troy Leavitt, който е старши продуцент в WB Games. Въпреки че Troy очевидно не е разкрил нищо официално, той продължава да отговаря на tweet, в който се казва, че Hogwarts Legacy може да бъде показан през следващите пет дни, като пише, че времето изглежда е съвсем подходящо.


Имайки предвид факта, че феновете чакаха повече информация от доста време, това би трябвало да е доста добра новина за тях. Hogwarts Legacy е една от най-очакваните игри за годината, като се има предвид факта, че играчите, които дори не са геймъри, като начало, също я очакват поради принадлежността им към един от най-популярните франчайзи. Що се отнася до датата на пускане на играта, трябва да я получим тази година.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download38 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page