top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Hogwarts Legacy няма да има мултиплейър функции

WB Games и Avalanche Software потвърдиха, че Hogwarts Legacy няма да има мултиплейър функции. Компаниите публикуваха често задавани въпроси за играта след State of Play от миналия четвъртък, потвърждавайки, че Hogwarts Legacy е изживяване за един играч и по този начин няма да има кооперативна или онлайн игра.

 
 

От това, което видяхме за Hogwarts Legacy досега, изглежда, че играта би била забавна да се играе в кооперативен режим с приятели. Въпреки това, нито Avalanche Software, нито WB Games са показали интерес към пускането на мултиплейър функции след стартирането.


Hogwarts Legacy е отворен свят, за един играч, екшън ролева видеоигра, която се развива в света на магьосниците от 1800 г. Историята иска играчите да преживеят живота като студент в училището за магьосничество и магьосничество Hogwarts, както никога досега, докато живеят неписаното и се впускат в опасно пътешествие, за да разкрият скритата истина от света на магьосниците.

, пишат от WB Games.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


46 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page