top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Сам вкъщи е най-тегленият филм от пиратски сайтове за коледните празници на 2022

TorrentFreak, който събра данни от BitTorrent през изминалия уикенд, състави списък с най-теглените от пиратски сайтове класически коледни филми и излезе ясен победител. Сам вкъщи, с участието на Macaulay Culkin, Joe Pesci и Daniel Stern оглави списъка, следван от продължението - Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк.

 
Home Alone
 

Гринч, Елфът и Как Гринч открадна Коледа допълват челната петица в този ред.


„Сам вкъщи“ излезе по кината през ноември 1990 г. Culkin играе главния герой Kevin McCallister, младо момче, което защитава дома си от крадци, след като случайно е изоставено, когато семейството му отива на почивка в Париж за Коледа. Филмът смаза в боксофиса, събирайки 476,7 милиона долара, като същевременно стартира актьорската кариера на Culkin. Той остана най-касовата комедия, докато не беше изместен от Последният ергенски запой 2 през 2011 г.

Оттогава „Сам вкъщи“ се превърна в празнична традиция за милиони, което се вижда от това, че оглави списъка на TorrentFreak. Продължава да резонира сред зрителите и остава свеж повече от 30 години благодарение отчасти на модерните играчки като тези на Funko и Lego.


Миналата година реалният дом, в който е заснет филмът, беше предоставен за престой за една нощ в Airbnb.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

43 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page