top of page

Horizon Forbidden West ще има само един край, но действията на играча могат да променят някои нюанси

Остава по-малко от месец до излизането на първата голяма ексклузивна игра на PlayStation за годината—Horizon Forbidden West. Очаква се да излезе на 18 февруари за PlayStation 4 и PlayStation 5, почти точно пет години след Horizon Zero Dawn. Това продължение разширява формулата на оригинала, като добавя елементи на подводно изследване, подобрена ръкопашна бойна система, подобрена механика на катерене и други.

 
Horizon Forbidden West
 

Докато се приближаваме до дългоочакваното стартиране, разработчиците споделят повече подробности за Horizon Forbidden West. В неотдавнашно интервю италианският уебсайт Everyeye говори с наративния директор на Guerrilla Games Benjamin McCaw, който разкри, че макар играта да има един край, играчите имат малко свобода в историята.

Времето, което решите да прекарате с определени поддържащи актьори, може да има ефект, макар и минимален, върху развитието на историята.
Horizon Forbidden West е игра, която говори и за екология и околна среда. Във всеки случай, Aloy започва да изучава чумата веднага и нейните улики я насочват към Запада. Началото на играта ще обясни точно защо.

В други новини относно Horizon Forbidden West, най-новият стори трейлър разкри, че друга голяма актриса, Carrie Anne Moss, ще бъде представена в играта като мистериозната и потайна Tilda. Тя се присъединява към други известни актьори като Lance Reddick, който се завръща като Sylens, и Angela Bassett, която играе негативната роля в играта Regalla.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download
256 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page