top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Horizon Forbidden West се очаква да бъде отложена за 2022г.

Още не е официално потвърдено от Sony, но не трябва да се изненадваме, имайки предвид пандемията по цял свят. Освен това няколко надеждни източници споделят тази информация.


Horizon Forbidden West Delayed 2022

По-рано днес първи ни информира Джеймс Гръб от GamesBeat, че е възможно да се случи дългоочакваното заглавие на Guerilla Games да претърпи отлагане, но нямаше солидни доказателства и не беше напълно уверен в изказването си.


"Не съм сигурен. Мисля, че още не е окончателно решено, но смятам, че се клонят Horizon Forbidden West да я пуснат през 2022." - това сподели Гръб.


Малко след неговото изказване, друг журналист подкрепи думите му и допълни, че вече е сигурно това да се случи. Джейсън Шрайър от Bloomberg потвърди думите на Гръб, като сподели, че "човек, който е наясно със ситуацията с играта" го бил информирал, че Horizon Forbidden West ще е поредното голямо заглавие, което се отлага за догодина. Преди няколко месеца, шефът на PlayStation Studio, Хърмън Хълст даде надежда, че ще видим новото приключение на Aloy покрай Коледните празници, но не отписа възможността да излезе и през 2022г., ако от Guerilla Games преценят, че се налага.


Според Гръб, PlayStation ще организират нов State of Play през септември, на който официално ще се обяви отлагането на Horizon Forbidden West, както и ще покажат повече от игрите, които ще излязат тази есен.

35 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page