top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Horizon Forbidden West може да получи DLC-та!

Има голям шанс да не сте дори надраскали повърхността на Horizon Forbidden West, но дори и да не сте се измъкнали от The Daunt, може да ви е интересно да научите, че разширенията може да са на път. Видео, публикувано от VSC Rating Board, „законовият орган, който оценява видеоигрите в Обединеното кралство“, споменава включването на онлайн магазин в играта, използван за закупуване на DLC-та.

 
Horizon Forbidden West
 

Пълното описание гласи:

Тази игра предлага на играчите възможността да се свържат с магазин, където могат да закупят последващи разширения, за които някои родители може да искат да са наясно. Родителите, полагащите грижи или други отговорни възрастни трябва да проверят какво се предлага, преди да направят каквато и да е покупка от името на детето. Трябва да се отбележи, че играта все още може да се играе, без да е необходимо да се купуват такива артикули.

Разбира се, ако сте играли играта, вече ще знаете, че няма наличен магазин от главното меню. Това вероятно е защото Horizon Forbidden West всъщност все още няма налично DLC. Следователно вероятно е безопасно да се предположи, че такова ще има в близко бъдеще.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download69 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page