top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Новият трейлър на Horizon Forbidden West показа нови герои и машини

До Horizon Forbidden West остава по-малко от месец, а Sony засилва рекламата с трейлър, който хвърля светлина върху историята на продължението. Не е изненадващо, че видеоклипът е пълен с великолепни визуализации, като същевременно предлага някои подробности за това, което изглежда е солидна експанзия на богатата история на Horizon Zero Dawn.

 
Horizon Forbidden West
 

"Хората страдат. Скоро ще умрат от глад“, казва главната героиня Aloy (Ashly Burch). Машините, предназначени да ни помогнат, са извън контрол. Трябва да намеря начин да поправя всичко. Отговорът е някъде в Forbidden West." .


Наред с някои познати лица като Varl и Erend, има някои нови герои в трейлъра - както приятелски, така и враждебни. Angela Bassett играе един от антагонистите, Regalla. Тя е бунтовнически лидер, който „се стреми да избие всички, които са я обидили“ и има способността да контролира машините, предоставена й от завръщащ се герой. Триминутният клип завършва с поглед към мистериозен герой на име Tilda.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download115 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page