top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Трейлърът на Horizon Forbidden West показва културите на нейните племена

Новата обстановка на западния бряг на Horizon Forbidden West не е обитавана само от страховити нови машини. Aloy ще срещне племена и култури, някои приятели и някои врагове. Guerrilla Games пуснаха видео, представящо на играчите познати племена като Oseram, Utaru и Tenakth, давайки кратко описание на тяхната култура и положение.

 
Horizon Forbidden West
 

Виждаме Utaru, които са в хармония с природата. Пеещи песни в опит да излекуват земята си от заразата. От друга страна, закалените в битки Tenakth, които са разделени на три клана, служат като доминиращо племе в Forbidden West. Един от тези кланове е Regalla, бунтовническата фракция, показана в предишни трейлъри, които са във война със своите събратя. Колкото и мощен да е Tenakth, трейлърът загатва за слухове за още по-силна група, живееща във външните краища на Forbidden West.


Horizon Forbidden West ще излезе на 18 февруари за PlayStation 5 и PlayStation 4.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.125 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commentaires


bottom of page