top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Вижте как би изглеждала Horizon Zero Dawn за Playstation 1

Този демейк на Horizon Zero Dawn представя приключението на Aloy, както можеше да изглежда, ако беше пуснато през 1996 г.

 
Horizon Zero Dawn Demake Ps1
 

60-секундният видеоклип показва емблематичния стартов екран на PS1, последван от Horizon Zero Dawn, екрана за зареждане и след това малко геймплей. Aloy започва своето ретро пътешествие при лагерен огън, преди да се отправи към основата на скала, да се изкачи на върха и да бъде свалена от гръмотевична челюст. По подобие на времето, Aloy се поддава на раните си в мелодраматичен екран на смъртта с изцяло черен фон и думите „you died“ в центъра. Не е дълго, но върши добра работа, като пренавива часовника няколко поколения на една от най-добрите игри за PS4.


Създателят на видеото, ZeoNyph, казва, че е моделирано, изобразено и текстурирано в Blender и вдъхновено от класически игри за PS1 като Tomb Raider и Resident Evil. Не е ясно дали ще видим повече от този демейк на Horizon Zero Dawn, но като се има предвид, че видеото вече привлича голямо внимание, е възможно.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

190 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page