top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Humble Store премахва заглавията на EA

Всички EA и Origin ключове, закупени чрез Humble Store, скоро ще бъдат невалидни.

 
Humble Store EA
 

В изявление Humble Bundle обяви, че игрите на Electronic Arts вече не са налични в Humble Store. Търговецът премахна заглавията на EA от 4 март 2022 г., а тези с ключове за EA или Origin ще трябва да ги осребрят преди 18 март. След това ключовете ще станат невалидни.


Компанията заяви, че това засяга само продажбите, направени през Humble Store и не се отнася за заглавия на EA, закупени като част от пакет или чрез абонаментната услуга на компанията, Humble Choice. На засегнатите са изпратени имейли.


Освен това Humble автоматично ще се опита да осребри всички неизпълнени ключове, ако вашите акаунти в Humble и Origin са свързани. Това ще бъде опитано на 17 март, но може да не е възможно във всички случаи. Humble призова всеки с неизкупени ключове да ги активира преди 18 март, тъй като след това време няма да се предлагат замени или възстановяване на средства, дори ако автоматичните опити за осребряване на съдържанието са били неуспешни.


Ако имате проблеми с осребряването на ключове, препоръчваме ви да се свържете с техния екип за поддръжка на клиенти, преди те да станат невалидни.


В публикация, споделяща изявлението, потребителят на Twitter Wario64 добави, че според съобщенията игрите на EA Origin са били премахнати и от други компютърни магазини, включително Fanatical, Gamesplanet и Green Man Gaming. Не е ясно защо EA ще използва този подход, ако докладът е точен.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

40 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page