top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Разработва се нова Tom Clancy's Ghost Recon игра!

Миналата сряда (5 април) отбеляза края на актуализациите на Ghost Recon Breakpoint.

 
Tom Clancy's Ghost Recon
 

Тweet, публикуван в официалния акаунт в Twitter на играта, гласи: „Ще продължим да поддържаме нашите сървъри както за Ghost Recon Wildlands, така и за Ghost Recon Breakpoint, и наистина се надяваме, че ще продължите да се наслаждавате на играта и да се забавлявате, играейки соло или кооперативно с твоите приятели." Въпреки края на Breakpoint, нова игра Ghost Recon влезе в разработка.


Според Kotaku следващата бомбастична глава в прославената военна вселена на Tom Clancy е с кодовото име "OVER". Съобщава се, че заглавието се работи вече повече от година и може да стартира през 2023 г. Що се отнася до феновете, този бърз обрат може да е нещо добро. Последните преживявания с Ghost Recon не са постигнали същия успех като други заглавия на Tom Clancy като Rainbow Six и The Division. Breakpoint, например, може да е отблъсквала играчите си, след като Ubisoft внедри своята NFT-базирана Quartz бета версия в козметичната ротация.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

50 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentarer


bottom of page