top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Insomniac обяви две нови игри - Marvel's Spider-Man 2 и Wolverine

Изглежда, че креативните умове от Insomniac не спират да работят. През последните 3 години, студиото пусна Marvel's Spider-Man, както и подобрената версия, след Marvel's Spider-Man: Miles Morales и да не забравим Ratchet & Clank: Rift Apart. Обаче геймърите да очакват още големи заглавия в следващите няколко години.


Sony Announced Spider Man 2

По време на PlayStation Showcase, Insomniac обявиха Marvel's Spider-Man 2 и Wolverine. В трейлъра за новата игра за Спайди виждаме както Питър Паркър, така и Майлс Моралез, така че дали Insomniac Games загатват кооперативен режим? Би било ЖЕСТОКО! През цялото времетраене на трейлъра чуваме глас, който наподобява Kraven The Hunter, но в последните секунди виждаме и Venom. Събитията на продължението се развива известно време след Marvel's Spider-Man: Miles Morales, но все още не е ясно колко. Marvel's Spider-Man 2 се очаква да излезе през 2023г. за PlayStation 5.


Колкото за Wolverine... Освен кратък трейлър, в който виждаме Лоугън да изкарва ноктите си и потрошен след жесток бой бар, друго не знаем. Няма дата на излизане, но имайки предвид, че новата Spider-Man ще излезе през 2023г., надали ще се появи преди това. Освен ако Insomniac изумят всички и я пуснат на пазара 2022г., но дълбоко се съмняваме. Според нас, да очакваме Wolverine най-рано 2024г. Много се радваме, че Insomniac продължава да създава Marvel игри! А дано да видим обща вселена тип MCU, но под формата на видео игри.155 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commentaires


bottom of page