top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Първите видео карти Intel Arc Alchemist ще бъдат показани този месец

Изглежда, че Intel най-накрая е готова да сподели повече подробности за своите видео карти Arc Alchemist, обявявайки „Intel Arc Event“, планирано да се проведе на 30 март. За съжаление, компанията няма да говори за своите видео карти за настолни компютри по време на демонстрацията, а вместо това ще се съсредоточи върху своите DG2-базирани карти за геймърски лаптопи.

 
Intel Arc Event
 

В блог на Intel, директорът по инженерство на графичния софтуер на компанията Lisa Pearce хвърли светлина върху причината за пускането на графични карти за лаптоп преди настолните модели.


Започвайки първо да пускаме нашите мобилни продукти, ние се стремим да приложим всички наши технологии (CPU, графики, медии, дисплей, I/O и т.н.), за да предоставим страхотно изживяване

, казва Pearce .

Pearce също споделя, че Intel Arc A370M ще бъде първият графичен процесор от компанията, който ще излезе на пазара. По отношение на бенчмарковете, Pearce твърди, че графичната карта може да предложи „до 2X подобрение на графичната производителност спрямо интегрираната графика, като същевременно поддържа сходни форм фактори“.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

8 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page