top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Най-новата безплатна игра в GOG е Iratus: Lord of the Dead

Iratus: Lord of the Dead e налична за безплатно сваляне на главната страница на магазина на GOG до 5 януари. Може да я вземете то ТУК. Въпреки че имате ограничен период от време, за да вземете играта, тя ще остане в вашата библиотека завинаги, точно както при всяка игра, която може да закупите директно.

 
Iratus: Lord Of The Dead
 

Както страницата на магазина описва Iratus: "Вие се борите за силите на мрака в ролята на некромансърът – Iratus, наскоро освободен от хилядолетния си затвор. Контролирате армия от немъртви: скелети, зомбита, банши и много други воини. Създавайте своите войници по единствения начин, по който некромантът знае: от части на тялото на вашите убити врагове!"

Мрачната естетика и roguelike механиката са като от играта Darkest Dungeon. Iratus е много по-прощаваща, отколкото нейното вдъхновение. Има по-малко управление на ресурси и по-малък шанс цялото ви парти да бъде прецакано от случайни събития.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.75 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page