top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Задава ли се нова Mortal Kombat игра?

Andrew Bowen, гласовият актьор на един от най-известните герои на Mortal Kombat, Johnny Cage, наскоро публикува видео в Twitter, което предизвика дискусии в интернет.

 
Johnny Cage Mortal Kombat
 

Както се вижда по-долу, Bowen засне видео, в което записа емблематичната водна кула на Warner Brothers, след което постави камерата върху себе си и повдигна вежди. Още по-уместно е, че фоновата музика за видеото звучеше зловещо подобно на саундтрака на Mortal Kombat II и във видеото имаше звуков ефект, който буквално казваше думата „борба“. Оттогава tweet-ът беше изтрит, което говори само за себе си.


След като tweet-ът започна да се разпространява, мнозина отбелязаха очевидното внушение, че Bowen се готви да запише линии за следващата игра на Mortal Kombat: MK12. WBIE, или Warner Brothers Interactive Entertainment, в крайна сметка е собственик на поредицата на Mortal Kombat и издател на най-новите им итерации. Това, което допълнително го потвърждава е разпространената по-рано идея, че NetherRealm Studios, екипът за разработка зад Mortal Kombat, вероятно работи върху следващата итерация на поредицата, вместо да прави игра на Injustice. Това е така, защото отдавна се съобщава, че WB търси да продаде някои от своите студия и/или заглавия. Ако решат да продадат NetherRealm, те лесно биха могли да продадат поредицата на Mortal Kombat с него, но заглавие като Injustice може да бъде досадно обвързано от лицензионни сделки, сключени с DC Comics.


Сега нищо не е сигурно. Не знаем от това защо Bowen беше в студиото на Warner Brothers.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

49 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commenti


bottom of page