top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Изглежда все по-вероятно, че Ghost Of Tsushima 2 е в процес на разработка

Разработчикът на Ghost of Tsushima, Sucker Punch, наема нова кадри и феновете са подозрителни, че може да работи върху продължение на тяхната екшън игра.

 
Ghost of Tsushima 2
 

Sucker Punch в момента търси технически дизайнер на битки и старши дизайнер, за да работят в тяхното студио, базирано във Вашингтон. И двете роли изискват кандидатите да са "играли заглавия на Sucker Punch", като Ghost of Tsushima, поредицата Infamous или Sly Cooper.


И за Sly Cooper, и за Infamous се говори, че ще се завърнат, като последното доказателство за Sly игра беше само преди месец, когато няколко разпространители излязоха с твърдения, че ще получим Sly Cooper 5 и я разкриват през септември. Що се отнася до Infamous, имаше слухове около разкриването на Infamous през септември 2021 г., но все още нищо не се е материализирало.


Това, което е най-вероятно обаче, е, че е свързано с Ghost of Tsushima. Не само защото може би е една от най-големите игри на Sucker Punch, но и заради някои от описанията в обявите за работа. В длъжностната характеристика на техническия боен дизайнер, Sucker Punch моли кандидатите да имат „опит в работата по геймплей или битка в екшън игра от 3-то лице“.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


34 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page