top of page
  • Снимка на автораCrazyR

It Takes Two продаде над 3 милиона копия

Hazelight Studios се считат за едни от най-големите майстори в създаването на забавно кооперативно изживяване. Успяха да го докажат за пореден път с It Takes Two, която излезе в началото на тази година.


It Takes Two Sold Over 3 Million-Copies

Студиото обяви, че It Takes Two успя да продаде над 3 милиона копия и по този начин доказва, че още се желаят кооперативни приключения. Hazelight Studios благодари на геймърите в Twitter:

Имайки предвид, че It Takes Two изисква двама играчи да минат историята, значи общо 6 милиона геймъри са изживяли това незабравимо приключение. С тази скорост, It Takes Two може да се превърне скоро време в най-успешната игра на Hazelight Studios, но все още има да догонва предишния им хит A Way Out, който успя да продаде над 3.5 милиона копия.


Все още няма информация дали разработчиците вече подготвят нов проект, но след като досега всяко едно тяхно заглавие се обожава от геймърите, няма да се изненадаме да обявят нещо след година-две. Ако желаете да научите нашата оценка за It Takes Two, можете да погледнете нашето видео ревю:Научи повече за нашия Арр ➜ ТУК

111 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page