top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Италиански гласов актьор сподели подробности за Zelda: Breath of the Wild 2

Италиански гласов актьор може да пусна голям спойлер за продължението на Zelda: Breath of the Wild.

 
Zelda: Breath of the Wild
 

Pietro Ubaldi, гласът на Daruk в оригиналната игра, беше интервюиран от фен сайта Lega Hyrule и пусна информация.


Ubaldi наскоро записва гласови реплики за новата игра на Nintendo и се оказва, че не само дублира гласа за Daruk, но и за прародителя на Daruk. Но Daruk, шампионът на Гороните, слага край на Breath of the Wild в отвъдното и кой точно е този прародител не е ясно. Ubaldi не можа да си спомни името на прародителя (въпреки че уточни, че не е Darunia), но описа ролята като по-сериозна.


След като тази информация изтече, феновете вече спекулират какво ще означава това за играта.Тези герои ще се появяват ли само в ретроспекции? Или част от играта ще може да се играе в миналото? От вече видяните кадри станахме ли свидетели на различни времеви периоди? И кой точно е този прародител? Може ли да е оригиналният пилот на Divine Beast Rudania от преди 10 000 години? Ще срещнем ли и предците на Revali, Mipha и Urbosa?

Breath of the Wild 2 наскоро беше отложена до пролетта на следващата година.


Както беше обявено по-рано, приключението в това продължение ще се случи не само на земята, както в предишната игра, но и в небето

, каза продуцентът Eiji Aonuma.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download35 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page