top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Джаки Чан потвърди, че се работи по "Час Пик 4"

Звездата от "Час пик" Джеки Чан потвърди, че води преговори за "Час пик 4".

 
Rush Hour 4
 

Появявайки се на Международния филмов фестивал в Червено море, както съобщава Variety, 68-годишната звезда на бойните изкуства потвърди, че Час пик 4 е в ход.


„В момента говорим за Час пик 4“, разкри той.

Съобщава се, че предстоящото продължение на Час пик се работи от известно време, като Крис Тъкър разкри през 2018 г., че предстои четвърта част.


Случва се. Това ще бъде пика на всички пикове. Джаки е готов и искаме да направим филма, такъв че хората никога да не го забравят.

, каза той.


Приблизително по същото време режисьорът Брет Ратнър очевидно твърди, че ще направи филма, въпреки че продуцентите твърдят друго.


„Брет се разхожда из града и казва на хората, че ще режисира филма, защото това е единственият му начин да се върне. Той се опитва да повярва, че е годен за работа.“

каза ръководител на студиото пред THR.

Няколко месеца преди това обаче Ратнър беше обвинен в сексуално престъпление и беше принуден да напусне франчайза Wonder Woman. Продуцентът на Rush Hour Артур Саркисян потвърди, че Ратнър „не е обвързан“ и каза: „Всичко, което ме интересува, е да направя възможно най-добрия филм.“


Кой ще поеме Rush Hour 4, предстои да видим. Въпреки това, Чан все още си спомня с умиление успеха на оригиналния филм. „Получих телефонно обаждане. Брет Ратнър и Крис Тъкър ми се обаждат от Ню Йорк. Те са луди. Бяхме направили 70 милиона долара през първия уикенд."

„Час пик“ направи общо 244 милиона долара в боксофиса и направи така, че Чан и Тъкър да се завърнат за две продължения - „Час пик 2“ и „Час пик 3“.


Има толкова много добри екшън звезди. Моето действие е по-добро от това на други хора, не защото съм наистина добър, а защото пиша сценарий, подходящ за мен. Мога да използвам ъгъла на камерата, за да направя действието си по-добро. През нощта се прибирам вкъщи, редактирам се и използвам тези неща, за да направя играта си по-добра.

, каза Чан.


Въпреки очевидното си завръщане в Rush Hour 4, Чан също обеща да прави повече романтични филми и по-малко екшъни.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

13 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

1 commentaire


borissan007
borissan007
09 déc. 2022

Аз много искам да има 4 -та част .

J'aime
bottom of page