top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

James Cameron: Визуалните ефекти на Аватар са по-добри от тези във филмите на Marvel

В исторически план James Cameron не е казвал много мили думи за филмите за супергерои. Въпреки това, в скорошно интервю той призна, че увеличеното производство на Marvel и други филми по комикси след пускането на първия филм за Avatar през 2009 г. е помогнало да се вдигне летвата на VFX – но Thanos все още не се мери с Na'vi.

 
Avatar: The Way of Water
 

Очевидно комиксовите филми движат големия обем на индустрията… нарастващата вълна на техниката повдига всички заедно. Това ви дава артисти с по-високо качество, повече инструменти и плъгини и код. Имате повече талантливи хора, които пишат код.

, каза Cameron за ComicBook.com


Thanos, големият злодей в Avengers: Infinity War и Avengers: Endgame, изигран от Josh Brolin, и Na'vi, извънземната раса със синя кожа в Avatar, които живеят на планетата Pandora, са създадени с помощта на технология за улавяне на движение. Cameron обаче смята, че неговите творения са по-добри.


Нашият екип в WETA Digital непрекъснато има нови служители. Така че подобряваме всичко. Въпреки това, WETA Effects, както се нарича сега, е най-добрият. Нали? Industrial Light & Magic свърши страхотна работа, но когато става дума за вида емоционални лицеви неща, които правим… Thanos? Да бе! Глупости! Видяхте трейлъра за Аватар: Природата на водата. Дори не са близко. Това направиха WETA.

Аватар: Природата на водата е дългоочакваното продължение на Аватар, което пристига на големия екран на 16 декември.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

14 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page