top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

James Gunn иска Ben Affleck да режисира филм на DC

В поредица от tweet-ове James Gunn разтърси вселената на DC. Успоредно с обявяването, че той и съ-президентът Peter Safran са финализирали плана за DC, Gunn разкри, че се е срещнал с Ben Afflec, за да обсъдят евентуално режисиране на филм на DC от негова страна.

 
James Gunn Ben Affleck
 

James Gunn обяви, че финализираният списък на DC е готов и че той ще разкрие повече от него през новата година. Един проект, който Gunn вече обяви, е филм за Superman с участието на по-млад Kal-El в ранните му дни като репортер. В резултат на това Henry Cavill няма да играе Superman, нещо, което актьорът потвърди.


Докато Gunn ще напише сценария, но няма да го режисира. На въпрос дали Ben Afflec, който играе Bruce Wayne във в Snyderverse филмите на DC, може да режисира, Gunn изненадващо разкри, че се е срещнал с Afflec, за да обсъдят евентуално режисиране на филм на DC. „Просто трябва да намерим правилния проект“, сподели Gunn.

Наред с актьорството и сценариите, Afflec е плодовит режисьор, режисиращ филми като Gone Baby Gone, The Town и Argo, за които спечели наградата за най-добър филм. Филмите на Afflec са склонни да се фокусират върху истински криминални теми, въпреки че със сигурност има и интензивни екшън поредици.


Въпреки че Cavill може да не се завърне като Superman, Afflec трябва да се появи в предстоящия Flash филм като един от няколкото Batman, заедно с Batman-а на Майкъл Keaton от филмите на Tim Burton. Историята се занимава с множество времеви линии, което позволява множество Batman-и.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

13 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page