top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Jane Foster се присъединява към Marvel’s Avengers

Crystal Dynamics обяви плановете си да добави Jane Foster: The Mighty Thor към списъка от герои на Marvel’s Avengers. Това ще е първия нов герой след Spider-Man.

 
 Marvel’s Avengers
 

Jane, която се появява в комиксите Thor от началото на 60-те години на миналия век, ще се присъедини към играта в Update 2.5. В публикация в блога, обявяваща Jane Foster, разработчиците казват, че Jane Foster ще бъде уникален герой със собствените си способности.


„Нашите дизайни на герои се ръководят преди всичко от тяхната основна идентичност на комиксите, така че, като другар притежател на Mjolnir, нейният набор от способности ще има много общо с тези на Odinson “, казаха от Square Enix чрез актуализация.


Не е ясно какво ще включва останалата част от тази актуализация или кога ще стартира. Въпреки това Square Enix планира да разкрие повече подробности за ролята на Jane в бъдеще, тъй като се появяват повече новини относно актуализация 2.5.


Съобщението на Jane пристигна заедно с подробности относно актуализацията 2.4, която се очаква да излезе през май. Актуализация 2.4 се фокусира върху преустройството на ротацията на събитията в играта, за да запази нещата „свежи и завладяващи“. Това ще включва по-разнообразни награди, награди с по-високо ниво на мощност и награди, които се отнасят за целия списък на играчите, а не само за един герой.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

33 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page