top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Според Jeff Grub, има голям шанс следващата Silent Hill игра да е екслузивна за Playstation

Измина известно време, откакто чухме слухове около разработването на нова игра Silent Hill, но все още нищо официално не е обявено.

 
Silent Hill
 

AestheticGamer, добре познат лийкър в Twitter, наскоро сподели някои екранни снимки, твърдейки, че са били заснети от версията на Silent Hill през 2020 г. Акаунтът на разпространителя беше заключен от Twitter след споделянето на тези изображения поради проблеми с авторските права, което допълнително засили слуховете съществуването на Silent Hill проект. Освен това, AestheticGamer посочи, че има още проекти, свързани със Silent Hill, в процес на работа, което може да намекне за аутсорсинг на поне един вход от франчайза.


Само няколко дни след изтичането на информация от AestheticGamer, някой попита Jeff Grubb за възможността за ексклузивност на Silent Hill за PS5, той почти потвърди, че това може да е така за следващото заглавие на Silent Hill.


Въпреки че все още предстои да се види кой разработва следващия Silent Hill, не е изненадващо, ако Sony се обърне към Konami за сделка за ексклузивност, тъй като и двете компании са имали добри взаимоотношения. Дори ексклузивно време може да бъде от голяма полза за Sony.


Може да звучи нереалистично, но дори Kojima Productions може да участва в проектите на Silent Hill, тъй като знаем, че студиото вече е започнало работа по нова игра.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

34 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

コメント


bottom of page