top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Jinx вече има своe собственo Nerf оръжие

Ако сте фен на League of Legends или изненадващо добрия анимационен сериал на Netflix в същата вселена, тогава познавате Jinx и нейното оръжие. Fishbones е масивно ракетно оръжиес глава на акула и сега можете да получите свой собствен Fishbones, макар и такав, която стреля със стрелички Nerf, а не със Super Mega Death Rockets.

 
Fishbones Jinx
 

Линията Nerf LMTD е „премиум, фокусирана върху феновете на марката Nerf, която ви предлага някои от най-емблематичните оръжия от видеоигрите.“ Jinx е един от шампионите в LoL. Бластерът на Jinx, Fishbones, има капацитет от 18 стрелички, който може да се зареждат през устата на акулата и стреля в три залпа.

Ако предпочитате да не стреляте с него, то той се предлага и с очарователен кейс с графити и би било забавно парче, което да оставите на рафта. Fishbones се появява за първи път преди близо 10 години в музикалния видеоклип „Get Jinxed“, който придружава издаването на Jinx в League of Legends. Пистолетът е част от характера на Jinx и тя често използва пистолета, за да могат двамата да разговарят. Fishbones също се появява в края на сезон 1 на Arcane по подходящ експлозивен начин.


Бластерът Fishbones в момента е достъпен за предварителна поръчка на официалния сайт на Nerf и ще бъде достъпен за закупуване през Amazon. Предварителните поръчки приключват на 3 януари 2023 г.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

11 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page