top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Joystick Ventures има за цел да подхранва инди разработчиците

Нова компания, създадена, за да даде възможност на независими разработчици, стартира, предлагайки на малки студия необходимата поддръжка за производството и пускането на игри.

 

 

Joystick Ventures е съвместно усилие между Xsolla и VC фирмата Nazca. Тя има за цел да предостави няколко форми на помощ, включително финансова подкрепа за текущи проекти чрез свързване на инвеститори със студия, както и насоки за маркетинг и публикуване.


Фирмата наскоро работи с чешкото студио Rendlike и неговото приключенско заглавие FixFox, което е планирано да стартира на 31 март 2022 г.


Тя също така си партнира с три други студия - Primal Game Studio, базирано в Унгария, испански екип Fictiorama Studios и базираното в Тел Авив студио Happy Juice Games.


Като всяко добро партньорство, ние искаме да предложим това, в което сме добри, в помощ на разработчиците. Започнахме да идентифицираме студиата, които смятаме, че имат изключителни заглавия, върху които работят, и да демонстрираме лидерски умения и умения за сътрудничество. Нашата работа е да им предоставим финансовите инвестиции и насоките за публикуване и маркетинг, от които се нуждаят, за да реализират успешно своята визия.

каза Ivan Carrillo, управляващ партньор на Joystick Ventures.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download





14 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page