top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

През Юли ще излезе нова F1!

F1 2022 ще стартира на 1 юли за PlayStation, Xbox и PC.

 
F1 2022
 

„Новата ера“ на легендарната серия F1 на EA Sports е достъпна за предварителна поръчка и ако имате парите за F1 22 Champions Edition, ще можете да започнете да се състезавате три дни преди официалната премиерна дата - 28 юни.


F1 2022 има нови булиди и нов модел на управление, който има за цел да възпроизведе интензивността на състезанията в реалния свят, наблюдавани през сезона на Формула 1 през 2022 г. Има и новата писта на Международния автодром в Маями, където можете да изгорите гумите на слънчевия, осеян с палмови дървета фон на Флорида. И за първи път F1 2022 ще добави спринт състезания, които бяха въведени по време на сезон 2021.F1 2022 ще включва персонализиран хъб, където можете да покажете своите суперавтомобили, дрехи и аксесоари, които печелите от състезания, „Podium Pass“ и магазина в играта. Други допълнения включват новата опция за потапяне, която добавя предизвикателства риск-награда, и новия режим на излъчване, който включва "контролирана и автентична кинематика" за подобряване на действието.


Говорейки за потапяне, EA потвърди днес, че F1 2022 ще бъде съвместима с VR чрез два сета: Oculus Rift и HTC Vive.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


45 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page