top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

През Юли ще излезе нова F1!

F1 2022 ще стартира на 1 юли за PlayStation, Xbox и PC.

 
F1 2022
 

„Новата ера“ на легендарната серия F1 на EA Sports е достъпна за предварителна поръчка и ако имате парите за F1 22 Champions Edition, ще можете да започнете да се състезавате три дни преди официалната премиерна дата - 28 юни.


F1 2022 има нови булиди и нов модел на управление, който има за цел да възпроизведе интензивността на състезанията в реалния свят, наблюдавани през сезона на Формула 1 през 2022 г. Има и новата писта на Международния автодром в Маями, където можете да изгорите гумите на слънчевия, осеян с палмови дървета фон на Флорида. И за първи път F1 2022 ще добави спринт състезания, които бяха въведени по време на сезон 2021.F1 2022 ще включва персонализиран хъб, където можете да покажете своите суперавтомобили, дрехи и аксесоари, които печелите от състезания, „Podium Pass“ и магазина в играта. Други допълнения включват новата опция за потапяне, която добавя предизвикателства риск-награда, и новия режим на излъчване, който включва "контролирана и автентична кинематика" за подобряване на действието.


Говорейки за потапяне, EA потвърди днес, че F1 2022 ще бъде съвместима с VR чрез два сета: Oculus Rift и HTC Vive.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

45 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page