top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Jurassic World Evolution 2 получава кросоувър с новият филм

Jurassic World Evolution 2 ще получи ново DLC, за да отпразнува излизането на Jurassic World: Dominion, шестият филм от поредицата Jurassic Park. Разширението Dominion Biosyn ще включва нова кампания и сценарий за теория на хаоса, базирани на предстоящия филм и нови динозаври и козметика.

 
 

Jurassic World Evolution 2 възлага на играчите да построят и управляват своя тематичен парк за динозаври, а новото разширение ще им позволи да „копаят дълбоко в кехлибарени мини и да открият редки геноми, за да създадат изцяло нови праисторически видове“ заедно с актьорския състав на Jurassic World: Dominion. По същия начин, новият сценарий на теорията на хаоса ще помоли играчите да построят ново съоръжение в Сиера Невада, като се борят с шумоледите и стихиите, докато се опитват да преместят популацията на динозаврите на Земята.


Когато Jurassic Park за първи път се появи в киното през 1993 г., съществуването на пернати динозаври беше сравнително скорошно откритие. Сега, 29 години по-късно, Jurassic World Evolution 2: Dominion Biosyn и Jurassic World: Dominion ще въведат пернати видове във франчайза за първи път. Управители на паркове, които ще могат да отглеждат и се грижат за пирораптори; „свирепият, териториален” пасящ Теризинозавър и Кетцалкоатлус, „едно от най-големите летящи животни на всички времена”. И накрая, последният нов вид, добавен към Jurassic World Evolution 2, всъщност е преди динозаврите с няколко милиона години; диметродонът е най-старият вид, добавен към играта и „се характеризира с впечатляващото нервно платно на гръбначния стълб на гърба си“.


Jurassic World Evolution 2: Dominion Biosyn е най-обширното разширение на Frontier Development досега.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commentaires


bottom of page