top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Kanye West искал да направи игра с Nintendo

Водещият продуцент на общността на Twitch Zachary Ryan, който преди това беше редактор в IGN, разкри, че Kanye West е представил идея на Shigeru Miyamoto относно създаването на игра с Nintendo.

 
Kanye West Nintendo
 

Ryan се срещна с Miyamoto в началото на 2016 г. за интервю за Star Fox Zero. В края на събитието Ryan разговаряше с PR представител на Nintendo и се заговори за новия албум на West, The Life of Pablo. След като чу името на Kanye, Миямото разкри как са се запознали на предишното E3.


В крайна сметка West се появил на щанда на Nintendo и поискал среща с Miyamoto. Той изпълнил желанието му и след това West му показал прототип за видеоигра. Това заглавие ще ви накара да играете като покойната майка на West, летяща към небето със саундтрак, създаден от West. Както Ryan заяви, „той клатеше глава, докато го описваше, а не като мислеше, че е лоша игра“. Беше по-скоро „по начина, по който той просто не можеше да повярва, че Kanye West му предлага видеоигра“.


Miyamoto продължавал като споделил, че „било много интересно“. След дълга пауза той каза: „Беше много трогателно“. Накрая Miyamoto се засмял много силно и казал „Kanye West искаше да направи игра с Nintendo“.


Играта, която Miyamoto описва, изглежда е „Only One“, която West в крайна сметка обяви през 2016 г. Все още не е пусната.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

33 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page