top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Киану Рийвс все още не е играл Cyberpunk 2077

Звездата от Cyberpunk 2077, Киану Рийвс сподели, че всъщност никога не е играл Cyberpunk 2077, въпреки изказването от CD Projekt Red (CDPR), че той обича да играе играта.

 
Keanu Reeves
 

По време на интервю за The Verge, за The Matrix Awakens, Рийвс беше попитан дали изобщо играе видеоигри. Той отговори с категорично „Не“. Когато го попитаха за Cyberpunk 2077, Рийвс каза: „Не, имам предвид, че съм виждал демонстрации, но никога не съм я играл“.


Миналата година, по време на разговор за печалбите на CDPR, президентът и главен изпълнителен директор на CDPR Адам Кичински сподели, че Рийвс е играл Cyberpunk 2077. Според стенограма от срещата,от Seeking Alpha, Кичински е каза, че Рийвс е „играл играта и я обожава".


Киану участва в Cyberpunk 2077 като Джони Силвърхенд, който е с главния герой през по-голямата част от историята. Рийвс беше голяма част от промоцията на играта, включително появата му на сцената на E3 2019.


Макар безпрецедентното количество шум около играта, Cyberpunk 2077 имаше катастрофално стартиране и CDPR все още работи за коригиране на играта, като наскоро обяви, че всички актуализации на Cyberpunk 2077 са отложени до 2022 г. Има и съдебни дела срещу CDPR от инвеститорите на студиото , които са разстроени от подвеждащите обещания относно качеството на Cyberpunk 2077. CDPR, също така, обещаха да бъдат по-внимателни при рекламирането на своите игри преди премиерата им.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


477 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page